Verhalen

Heb jij een verhaal in je hoofd en krijg je het niet op papier, of niet zoals je zou willen?  Heb je iets meegemaakt dat je graag zou willen beschrijven?  Met plezier schrijf of verhelder ik jouw verhaal, samen met jou.  Jij kiest de rol die je past. Vertel, lever teksten of geef aan wat jouw idee is en we gaan aan de slag.

Gereedschap

Verhalen schrijf ik omdat ik dat zo graag doe. Maar ook omdat een goed verhaal veel teweeg kan brengen. Verhalen zijn een directe route naar onze emoties en daardoor bij voorbeeld ook naar besluitvorming. Een verhaal kan verleden, heden en toekomst belichten. Verhalen stimuleren empathie. Misschien is een verhaal wel het beste gereedschap om te begrijpen hoe het moet voelen om een ander te zijn.

Een verhaal is ook middel om gemeenschappen bij elkaar te houden. Elke grootschalige menselijke samenwerking – de stam, de staat, de kerk –  is geworteld in gemeenschappelijke verhalen.

Jouw verhaal

Terug naar jouw verhaal. Als je met mij in zee gaat zal dat uitmonden in een tekst, brochure of boek waarin jouw verhaal staat beschreven zoals je het kwijt wil aan de wereld.  En wellicht is door dit verhaal en de manier waarop het is geschreven ook jouw eigen kijk op de gebeurtenissen die je beschrijft veranderd.

Neem contact met me op!

11 + 9 =